Piteå idag kanske

Har egentligen inte tid och skriva men kände ändå för det.
Har just kommit ut från en varm, lång dusch. Idag ska jag nog fara till Piteå, det är inte säkert ännu. Nicklas slutar jobbar fyra och mamma tre så far jag är jag nog där precis när han har kommit hem :)
Jag har lite saker jag måste göra nu, blandannat fixa mig och dammsuga. Hundhår säger jag bara...

Blogginlägg varje dag

Såg just att jag har skrivit varje dag nu i några dagar, det är lite ovanligt men inte gör det något :)
Har just kommit ut från duschen och fixat mig lite grann, har varit så lat på morgonen och bara suttit med datorn i knät framför TV.

Men nu hade jag iallafall tänkt börja min söndag och jag har en hel del som ska göras idag. På något sätt och vis lyckas alltid söndagar bli en sådan dag när man fixar och donar men det är väl vad söndagar är till för, för det mesta iallafall. Det jag ska börja med nu är att kolla runt på Internet sedan tror jag det ska tvättas.
Vi hörs...

Regnar

Frågade just Nicklas om vi kunde ta oss en promenad innan middagen och lillpojken tvekade lite grann men jag drog mitt smile och han sa att vi kunde gå och handla till middagen så det ska vi göra. Men just nu regnar det lite grann och vi har precis kommit hem från stan, vi är i Piteå så vi ska mojsa på innan vi går.
Har fått ett par jättefina skor idag av Nicklas som jag ett tag har velat ha och en stickad, längre tröja från Gina Tricot :) Tack honey, än en gång!

Nu ropar Nicklas så bäst och gå och se vad han vill.

Ännu en helg

Ja, så var det fredag och ännu en helg inväntar.
Kvällen kommer spenderas med Nicklas i Piteå, vi har väl inga större planer :)
Hade bara snabbt tänkt uppdatera här, sedan ska jag snöra in lite kläder i tvättmaskinen och dammsuga rummet. Våran hund löser så fruktansvärt mycket hår nu att det är överallt. Till och med när man sitter och käkar kan man få plocka bort något hårstrå vilket inte är så mysigt!

Nu ska jag bara kolla en sak på internet, sen ska jag sätta igång.

Gömda

Håller på och läsa en sådan bra och spännande bok nu, skriven av Liza Marklund. Handlar om en kvinna som blir tillsammans med en man som efter ett tag i förhållandet börjar misshandla henne, våldta och hota. Mer än så tänker jag inte skriva, läs den om ni får möjlighet :)

Förövrigt så har jag just sminkat mig och ska snart gå och fixa håret, därefter blir det väl och fortsätta läsa. Jag har inga större planer för idag, vilket jag nöjer mig gott och väl med.

Nej, nu ska jag gå.


En bra dag

Hallå, hallå!

Sitter hos Nicklas nu och tuggar i mig någon slags "Sandwich macka". En sådan här färdig en med Creme cheese, tomato & onion. Den var faktiskt god :) Får be Nicklas köpa mer sådana...
Nå, kom just till Piteå iallafall. Lånade familjens bil och for där kring tre!
Nicklas har just slutat och ska fara och handla middag till oss, är himla hungrig. Har känt mig så duktig idag för jag har hunnit så mycket, blandannat dammtorka, sopa, bädda sängen (inklusive överkast som mest brukar ligga skrövligt i ett hörn), städat undan massor med kläder och tvättat. Sen har jag ju även duschat och fixat mig, inte illa! Och utan stress.
Har ingen aning om vad som händer idag, funderar på och få med Nicklas på en promenad.
Men nä, nu ska jag invänta karln min ;)

Söndagsmys

Såg nyss att Nicklas bloggat, amazing! ;)
Hursomhelst så funderar jag på att duscha vilket ögonblick som helst, ska bli riktigt skönt. Är lite frusen...
Idag skulle jag verkligen behöva ta hand om lite kläder, dem ligger överallt och förövrigt blir det nog en riktig mysdag med film och läsning. Det regnar ute och det känns verkligen som söndag :)

Mot duschen nu, ha en bra söndag för det ska jag ha!

Full fart från morgon

Tjenna!

Det har varit fullfart från morgon.. klev upp där kring 9 sen så ahr jag bara plockat bort, skruvat ihop datastolen jag köpte igår och diskat på en jävulskt massa disk! Så nu har jag förtjänat att lägga mig på soffan och se på TV!

Händer annars idag då? Njaee.. inte äre mycke!

Vi hörs sen! :)

Tråkig dag och ingen sysselsättning

15.09, kunde inte klockan vara mer?
Jag har så tråkigt och ingenting och göra. Har suttit och sett Ghost Whisperer som hela dagen, det är tur jag har film och böcker att läsa annars skulle jag säkert vara ännu mer uttråkad.
Nä, nu ska jag ta och försöka sysselsätta mig med något :)

Smutsigt och stökigt överallt

Åh så smutsigt och stökigt det är över allt. Ska ta och dammsuga, skura, tvätta och städa idag men jag är så lat ;) Måste även renbädda sängen och det är så jobbigt tycker jag. Men nu ska jag fara iväg och köpa en glass, blev så sugen och sen ska jag läsa :)



Jag är så hungrig

Oh, min mage vill ha mat och jag satt nyss in mat i ugnen så förhoppningsvis är det snart klart.
Händer inte mycket annars, ska fixa mig för dagen sedan... inte för att det händer något speciellt men man måste ju se lite vårdad ut iallafall. Nä, nu måste jag äta.

Anna påminner och påminner.. Nicklas glömmer och glömmer!

Anna har ju påmint mig om att skriva i denna bloggen.. och nu tänkte jag då inte glömma bort det iallafall :)

Vad är det som har hänt idag då? Jo.. har varit med honey nästan hela dan idag, vi har inte gjort så mycke varit och shoppat litegrann käkat kinamat :p också köpte jag en DVD box till hon (Ghost Whisperer) så hon kan sitta och nöta den framför tv:n :D  I veckan blir det att fara och jobba i Vännäs Mån-Tors så då blire ingen honey i veckan så hon fick ta bilen.. :) 

Nu hade jag tänkt duscha! skunt! .. Hojres!

 

Söndag

Skrev just på msn till Nicklas att han skulle blogga, jag vet inte hur många gånger jag har sagt att han ska göra det men han verkar inte vara så intresserad. Men jag skriver ju i bloggen så då hålls den ju uppdaterad iallafall :)

Hade egentligen bara tänkt kolla vad dumburken erbjuder ikväll sen ska jag gå och duscha en varm och skön dusch. Dagen idag har tillbringats hos Nicklas i Piteå iallafall och vi har inte gjort särskilt mycket, det gamla vanliga. Han åker ju bort till Umeå imorgon och ska jobba till på torsdag så man träffar han inte först fredag och sen har jag fått låna hans bil också för den behövde han inte. Kan ju vara skönt med en "egen" bil även om det bara är för några dagar.
Nej, nu ska jag kolla tablån sen mot duschen.

19 minuter

Håller på och läsa en spännande och hemsk bok som heter 19 minuter, skriven av Jodi Picoult. Handlar om en 17-årig kille som en morgon skjuter ihjäl nio elever och en lärare. Jag har suttit som ett plåster framför boken hela dagen i stort sett och jag tycker det är så avslappnande att få försvinna in i en bok. Jag trodde aldrig att jag var något läsarhuvud, när jag var yngre gillade jag inte alls och läsa och jag tyckte det var riktigt jobbigt men nu helt plötsligt läser jag ut bok för bok och kan sitta som fastklistrad med dem.

Och som ni då förstår så har det inte hänt så mycket mer idag, jag och mamma har skickat iväg en beställning från H&M. Det blev två cardigans för mig, en väska och ett bälte.
Nu hade jag tänkt städa undan lite grann och säkert därefter fortsätta min läsning. Ha en bra lördag för det ska jag ha!


Sjunde Himlen

Sitter och ser Sjunde Himlen nu och kollar runt lite på Internet.
Fredag idag och jag vet inte alls vad som händer, får se om man kanske är med Nicklas. Kom på att vi har varit med varandra nästan hela veckan förutom tisdag men inte gör det något :)
Har faktiskt inget vettigt alls och skriva och det här blogginlägget blev då väldigt ointressant.


Är i Piteå och ska överraska Nicklas

Kom just till Piteå, det är grymt kvaft ute, regnar och så mullrar det.
Nicklas vet inte om att jag är här, jag tänkte överraska han men jag skickade just iväg ett sms som nog kanske fick han och förstå att jag är här. Vi får väl se vad han svarar.

Han slutar då klockan fyra så jag vet in vad jag ska göra, hade dock tänkt att vi skulle äta karré och potatissallad så jag ska väl börja med maten senare.

Haha, fick just ett sms av Nicklas... han verkar inte fatta något. Jag sa att han skulle snippa förbi och köpa karré och potatissallad men han fattade inte alls varför ;)
Ska ringa han nu.

Jag välkomnar hösten

Antar att det är många fler än jag som tycker det är varmt idag. Vars är regnet? Vars är kylan?
Sitter och tuggar i mig lite mellanmål nu, jag har ingen aning om när vi ska äta middag för mamma och pappa drog till IKEA imorse. Gjorde iallafall en liten beställning med dem så vi får väl se vad dem kommer hem med.
Har varit på Ica och hämtat ut mitt paket från Ellos, allt passade förutom ett klädesplagg som jag ska skicka tillbaka. Vi får se hur jag gör om jag byter det eller om jag skiter i det.

Nu ska jag ta och fixa håret och därefter städa lite grann, hur jag nu orkar i denna värme.
Jag saknar Nicklas, han är i Umeå.

Jag måste göra någon nytta

Just nu gör jag ingenting, jag sitter mest och funderar på vad jag skulle ha hittat på. För här framför datorn kan jag inte sitta hela dagen. Just nu lutar det iallafall till att sätta sig tillrätta i min soffa och äta på min glass som mamma just kom hem med. Det får bli det tills vidare sedan får jag hitta på något annat.

Ett ointressant blogginlägg

Igår var jag jätteduktig och städade som en tok :)
Det kändes så rent och fräscht när man gick och la sig.
Nu hade jag tänkt fixa mig för dagen, vi hörs.

Har rensat ut lite kläder

Puh vad varmt det är idag igen...
Har just rensat ut garderoben på kläder, känns bra :)
Har även varit duktig och renbäddat sängen och lagt över mitt överkast som jag alltid brukar ha knosat ihop någon annanstans så nu är sängen jättefin. Satt mig här bara för och andas ut lite grann och ta en paus, ska fortsätta och städa lite grann. Och senare kommer Nicklas.


Hungrig som en varg

Nyss hemkommen från Piteå där jag och mamma spenderat dagen.
Hittade en kjol, t-shirt, armband, läppstift, nagellack och puder.
Annars så väntar jag på Nicklas medan jag har ätit lite mackor och en banan, jag är så grymt hungrig och när han väl kommer bär det iväg till Älvsby Pizzeria och käka. Ska bli så grymt gott :)
Ska ta och fixa och dona lite grann innan han kommer.

Kan man vara less sommaren, jag tror det

Det är så varmt ute och jag börjar bli less denna ständiga värme.
När man vaknar på morgnarna så är det antingen som idag, strålande sol och en enorm värme eller så ser det nästan regnlikt ut och man hoppas när man går ut att det ska vara lika kallt som det ser ut att vara när molnen nästan är svarta men inte. Likaså är det ändå över 20 grader varmt ute och kvaft, kvaft uta helvete.
Nu vill jag ha ett riktigt oväder med massor av regn...
Jag får väl glädja mig åt av att det snart är höst och det börjar bli kallare.


RSS 2.0