Vad skulle man ha gjort?

Nu sitter jag här, som så många andra gånger förr och funderar på vad fasen man skulle ha gjort?
Nicklas är i Piteå och har hunnit vara på IKEA i Haparanda för att köpa ett skrivbord (tror jag) till hans familj. Själv har jag inte gjort mycket alls men funderar på att lyssna lite på musik, kanske ta sig en kopp varmt té?
Tror jag gör så.

Men först, borsta tänderna.

Har vi snö till Midsommar?

Sådär, just ätit lunch. Klockan är redan 12:39, fast egentligen 11:39. Fast det var väl så man inte skulle tänka. På torsdag går vi in i april och idag är det snöstorm, Norrland slutar aldrig förvåna. Snö till Midsommarafton och det förvånar mig inte heller.

Ska skynda mig in i duschen nu, Nicklas är nog hemma från Umeå när som helst. Då ska vi mysa :)
Duschen nu var det.

Irriterande

Men jaha, jag skrev just ett inlägg och tryckte sedan på knappen Spara & publicera men inte sparades det och jag som hade skrivit så långt inlägg. Tror man får börja kopiera av texten innan man trycker på den där knappen.

Nåväl, jag skrev iallafall att jag satt i Nicklas tomma lägenhet, vilket jag fortfarande gör. Han är i Umeå i helgen hos sin pappa.

Och igår var jag och mamma till Piteå och shoppade lite grann, jag fick med mig hem en bok, skriven av Leif GW Persson (älskar mannen, han är grym), en tidning, två par nagellack och en tröja jag kollat på ett tag. Var även in på Kappahl och Indiska, brukar sällan handla kläder där. Tror faktiskt aldrig jag handlat på Indiska, i klädväg iallafall men Kappahl har man väl köpt något. Brukar i och för sig inte vara så intresserad av deras utbud men nu hittade jag jättemycket som jag vill ha. Så nästa tur till stan, blir det att utforska Indiska och Kappahl mer.

Allt för mig. Hoppas det här sparas och publiceras, bäst att kopiera...

Let Her Go

Sitter och väntar på middag, är himla hungrig.
Har inte hänt mycket av intresse idag, jag och Nicklas har sett Wallander - Vålnaden här hos mig. Och jag måste faktiskt säga att det var en utav dem sämsta Wallander-filmer, tyvärr.
Sen har jag inte gjort så mycket och ikväll blir det som vanligt lugnt :)

Till helgen åker Nicklas till Umeå till sin pappa.

Glada nyheter

Fick för en stund sedan reda på att vi kanske blir med hund i sommar. Tiken vi har varit intresserad av blev parad för cirka en vecka sedan så nu är det bara hoppas på det bästa, att det föds en tik. Dessutom så är det från samma Kennel som vi tagit Wilma ifrån.

Nu kom Nicklas, vi ska se film blandannat :)

Rastlös

Känner mig lite rastlös, vet som inte vad jag skulle ha hittat på.
Ringde just Nicklas och han stod och gjorde middag, själv blev det tidig middag för mig när mamma skulle iväg och jobba kväll.

Kanske man skulle sätta sig och måla naglarna? Städa? Läsa? Se TV? Åh, jag vet inte vad jag känner för. Vilka stora problem jag har.

Jag tror jag åker till Nicklas och irriterar han ;)

Framtiden

Idag sa jag en vettig sak till min pojkvän.
När jag vet vad jag vill med mitt liv och när jag har den tron att jag kan då ska jag göra ett val som är betydande för min framtid.

Telefonbank

Hallå sköna fredag!
Sitter nu inbäddad i en filt och försöker få upp någon värme. Är så frusen.
Kom för en stund sedan hem från byn där jag varit med mamma, skulle in på Gårdings och Apoteket men det slutade med att jag hamnade på Mim där jag köpte mig en tunika, sen blev jag snål och beslutade mig för att det fick räcka.

Var även in på banken och fixade telefonbank (äntligen).
Och nu sitter man här, dammsugaren står bredvid mig och jag borde börja dammsuga. Sängen ska även renbäddas och dammtorka måste jag också göra. Lika bra att börja med det då men först åker en fleecejacka på och kanske lite musik?

Igårkväll gjorde jag föresten en beställning från Halens, där blandannat detta söta linne klickades hem.






Bild: http://halens.se/?mid=11


Jag kan aldrig få nog

Nu har jag precis skickat iväg en beställning på ett par glasögon, jag kan aldrig få nog.
Dessa har jag tänkt beställa en tid men det har aldrig blivit av.


The Road

Jaha, då var det onsdag och onsdagar brukar kännas som en bra dag. Kanske för att det är två favoritprogram på TV'en idag. Efterlyst och Det okända :)
Sen i eftermiddag/ikväll ska jag och Nicklas se The Road (Vägen) med skådespelare som blandannat Viggo Mortensen och Charlize Theron. Jag har höga förhoppningar så jag vill inte bli besviken.

Nu ska jag gå och ta mig ett mellanmål!

Ändring

Eller vänta? En flygel. Jag vill ha en flygel.

Piano

Jag vill ha ett piano, vill någon köpa mig ett piano? Vet ni? Gör det.

Förkylning på gång

Sitter och snorar och harklar mig. Kanske man håller på att bli förkyld? Frågan är ju bara om det kommer att bryta ut ordentligt så det försvinner eller om jag ska måsta vara snorig och krasslig till och från.
Fast i och för sig vet jag inte vilket alternativ jag föredrar mest.

Sitter i Nicklas lägenhet nu, kom hit för att jag skulle hämta en film jag hade tänkt se i eftermiddag/kväll. Nicklas jobbar idag och sen skulle han stanna hos sin mamma i Piteå och sova över till imorgon, han skulle jobba imorgon också. Och så skulle han söka något jobb idag.

Har som vanligt inte mycket att skriva, inget intressant heller och jag har fortfarande inte luskat ut om jag borde bli mer aktiv med bloggandet eller fortsätta som vanligt. Jaja, det tål väl att tänkas på.

Ikväll får ni ju inte missa dokumentärserien om familjen Jackson som börjar klockan 21.00 på TV4. Del ett av sex. Jag har verkligen blivit ett Michael Jackson fan på senaste tiden.

Nej, nu ska jag börja avsluta här och dra hem igen.


Borde jag börja blogga mer?

Tänk om man skulle bli insatt med det här med att blogga igen. Göra en fin bloggdesign, börja skriva mer.
Men samtidigt, nej jag vet inte. Måste nog fundera.

Ska strax äta lunch hade jag tänkt, värmde en portionsmat med blandannat kyckling och pasta men den var så otroligt varm så nu känner jag att jag bränt mig på tungan. Därefter blir det en skön dusch. Mitt hår är i behov av att tvättas och jag skulle verkligen behöva tona det också. Eller så kanske man borde spara ut utväxten, läste att det är inne.

Annars får vi väl se vad dagen har att erbjuda, jag hoppas Ghost Wisperer säsong fyra dyker upp i min brevlåda.

Sköna söndag

Ska alldeles strax sätta ner mina fötter i ett skönt fotbad och därefter fila dem. Sedan ska jag ha lite manikyr och pedikyr. Söndagar är som en bra dag att göra sådana saker och att ha lite kvalitetstid med sin själv. Och det om någonting är ju verkligen skönt och avslappnande. Kanske att man sätter på någon lugn musik till det också. Lät mysigt :)

Och förövrigt så har jag inga planer idag. Städa lite grann och så ska jag väl vara med Nicklas.
Ska börja nu...

Städa

Hej!
Tänkte att jag skulle skriva ett blogginlägg innan jag sätter igång med att städa. Har precis tagit bort dem gamla sängkläderna och ska renbädda.
Har däremot inte så mycket annat att skriva, idag levereras fjärde säsongen av Ghost Whisperer som jag beställt. Och jag hoppas även att mitt H&M paket kommer...
Nicklas jobbar idag så jag ska ha lite kvalitetstid.

Nej, nu ska jag sätta igång innan jag blir för lat.


Vägghylla

Nu är jag nöjd.
Nicklas har för en stund sedan hängt upp en efterlängtat hylla från IKEA som han köpte för ja... säkert över ett år sedan om inte mer. Det började med att vi hade den i hans sovrum i Piteå men sen tog vi ner den (förstår som inte riktigt varför vi köpte den, den är till för att ha böcker på) och Nicklas äger inte en enda bok jämfört med mig. Så då fick den stå i förrådet och nu sen han har flyttat till Älvsbyn så har jag tänkt några gånger att nu ska jag minsann låna den och nu hänger den snyggt och prydligt på min vägg, staplade med böcker på den. Blev jättebra!



Bild: http://www.ikea.com/se/sv/


Jag kommer inte på någon rubrik

14:51, nyss var ju klockan ett. Jag kan ju inte ha fixat håret och sminkat mig på två timmar. Inte tar jag väl sådan tid...

Nåja, jag har ju ingenting att stressa till.
Ska nog alldeles strax ringa Nicklas och höra om han vill komma hit :)

RSS 2.0