Häst- och ridsaker i massor

Har just varit upp på vinden och hämtat ner alla mina rid- och hästsaker sedan den tiden.
Det är ju så att jag har ju börjat rida lite smått igen hos en kvinna. Däremot förra gången när jag skulle upp dit så trodde jag och mamma att vi bara skulle hälsa på och se hur dem har det men nej, nej. Hon frågade mig om jag ville rida och jag som har saknat det i nästan fyra år kände inget sug för och tacka nej. Men jag kan säga att rida i tunna leggings gjorde helvetes ont, hade ett oändligt stort blåmärke på låret och många små längst benen så jag bestämde mig för att nästa gång jag ska rida så ska jag ha ridbyxor. Hittade ett par ridbyxor som jag kom ihåg var lite för stora när jag red och nu var dem nästan för små, men jag fick ändå på mig dem. Har hur mycket saker som helst, flera par ridbyxor, massor med borstar, vojlock, sadelskyddsöverdrag, sporrar, spön, grimma, grimskaft, benlindor, hjälmar, skor...
Så jag ska ta upp lite grann till stallet och se om kvinnan jag rider hos har någon användning av allt. För inte vet jag om jag har det...
Fast blir och behålla dyrhjälmen, skorna och ridbyxorna jag kan ha.

Nä, nu ska jag bara vänta på att vi ska äta middag vilket dröjer någon timme till. Sen far man väl upp, mamma skulle också följa. Skulle vara kul om man fick upp henne på en häst, hon har ju faktiskt sagt att hon ska prova och hästen jag rider tyckte hon var så lugn och fin.


Äntligen så ska jag få en ny garderob

Idag tror jag det blir en bra dag för jag ska iallafall få en ny garderob, vi har hittat en på Jysk i Piteå som vi ska åka och köpa i eftermiddag. Mamma ringde just och tingade undan en och det var himla bra pris också :)
Det ska bli så skönt och få ha alla sina skor, väskor, ytterkläder, vanliga kläder med mera samlade på ett och samma ställe. Perfect!

Nu ska jag kolla klart på internet och sedan gå och locka håret med nya locktången jag fick av Nicklas igår. Thank you sweetheart (;

Rain on your parade

Söndag idag och jag är ganska uttråkad för tillfället.
Men mest sitter jag och väntar på att Nicklas ska höra av sig så jag får veta när han slutar kursen, så om han slutar i någorlunda tidig tid så ska vi nog vara med varandra. Jävla kurs. Men det är ju jobb.

Har inte så mycker mer och skriva.

Luleå

Idag har jag, mamma och pappa varit till Luleå en sväng. Det är ju även löningshelg så det var väääldigt mycket folk. Jag köpte mig ett linne i spets på Vila, Vichy ansiktskräm och massor med hårklämmor.
Det fick räcka :)
Vi kom hem efter tre och sen dess har de inte hänt mycket. Pratade nyss med Nicklas, han ska ju ta taxilegitimationen så han har suttit på Körskolan sen klockan åtta imorse, dem slutade för en halvtimme sedan så det blev ju en lång dag. Imorgon är sista dagen och då börjar han nio men han måste upp klockan fyra för han ska skjutsa sin mamma, styvfar, bror och halvsyster till Kallax. Dem ska iväg utomlands. Så från och med imorgon och en vecka framåt bor han i deras hus för han ska ta hand om lilla Kasper och papegojan.

Ska kika vidare på internet nu sen ska jag lägga mig och läsa, lät så skönt.

Väntar på Nicklas

Hej :)

Sitter just nu och väntar på att karln min ska komma och hämta mig så vi kan fara vidare till Piteå för att tillbringa resten av dagen och kvällen där.
Har inte så mycket mer och skriva så det får räcka, blev bara en snabb uppdatering.
Ska fixa lite grann nu innan han kommer.


Spännande dag

Vet ni vad?
Idag har jag ridit för första gången på cirka 3 ½ år och jag kan tala om för er att jag knappt kan gå. Haha!
Det var inga problem alls och rida, det satt i som cement men rumpan och låren. Aj.
Hursomhelst så ska jag nog kanske börja rida den här hästen och hjälpa till i stallet hos kvinnan som äger dem. Jag har ju saknat och rida sen jag la av när jag var, ja... vad var jag? 15 år. Det är alltså snart 4 år sedan.
Sen gör jag inte så mycket om dagarna så det kan ju vara bra att ha någon sysselsättning. Jag tror mamma lyckades få en bild också, den ska vi INTE visa.


Jag längtar efter en varm, skön dusch

Jag vet inte riktigt varför jag sitter här än men jag hade tänkt gå och duscha efter jag skrivit detta blogginlägg. Det finns inget bättre än en varm, skön dusch på morgonen.
Sen har jag rätt så mycket och göra idag, känns det som iallafall.
Jag ska dammsuga, skura och renbädda sängen. Förhoppningsvis kommer mitt Ellos paket idag så då ska jag hämta det och sen ville Nicklas komma, så vi får väl se om jag går med på det ;)
Nä, skoja bara!

Men nu ska jag gå och duscha.

En liten shoppingsväng till Piteå

Hallå!

Nyss hemkommen från Piteå stad. Jag och mamma brummade in där efter tolv, tänkte att vi skulle besöka Gallerian och ÖB.
Var då en bra sväng dessutom för jag fick mig ett par converse, vantar, sjal, örhängen, halsband, ansikts- och kroppspeeling :)


Lördag

Hej!

Sitter hos Nicklas nu i Piteå och mumsar på en Piggelin :)
Mannen i huset är och leker chaufför till David och Lindström, det var någon firmafest.
Har inte hänt så mycket idag, varit på stan. Köpt en söt, vit basker.
Blir väl inte och stanna så värst länge här utan vi far ganska tidigt till Älvsbyn.

Hösten är här

Var för en stund sedan ut med Wilma och det är verkligen höst nu, träden har fått sådan fin färg :) Längtar tills man får ta på sig nya kappan.

Satt och tänkte att jag ska börja sitta mindre framför datorn, varför inte bara stänga av datorn och skita i att starta den. Samma gäller egentligen telefonen också, jag är helt besatt av den. Har den med mig nästan överallt. Varför inte bara använda den när man verkligen behöver den? För jag tror inte jag har så stor användning av den om jag ser TV och ringer någon så hör jag ju det. Nej, datortiden ska förminskas och mobilförbrukandet.
Nu ska jag stänga av datorn och börja skura :)

Hår överallt

Såg mig just omkring i rummet, det är ta mig fan hår överallt och smuts. Hur länge sedan var det jag dammsög egentligen?

Måste ta och göra det idag, skura också och dammtorka. Våran hund löser så djävulst mycket hår...
Hade tydligen inget speciellt och skriva, ville väl bara uppdatera.
Ska ta och gå och se Sjunde Himlen nu, sen ska jag få palt så vi ser ju hur mycket man får i sig.
Det enda jag har gott runt och tänkt på under min magsjuka eller när det värsta varit över är en riktigt god köttbit. Jag kommer ihåg förra gången jag hade magsjuka då var det kardemummakaka som gällde som jag förövrigt aldrig brukade äta. Visste inte ens hur den såg ut.
Det är lite som att vara gravid, man blir sugen på sådant som förbryllar en själv.


Smittbäraren Anna

Nu verkar det som att man har smittat Nicklas som förövrigt aldrig skriver här :/
Det var ju synd men ändå ganska självklart, vi får hoppas han inte åker på en ordentlig magsjuka som jag.
Och med mig är det väl ganska okej, jag har just fått i mig lite frukost utan större magknip. Men man ska ju inte ta ut något i förskott.

Tror jag ska ta en varm dusch nu :)

Sjuk

Magsjuka.

Vilken trevlig lördag, eller så inte

Gud vad less jag är på min mage, på min rygg, på mitt utseende, på mitt hår, mitt ansiktet, på mitt humör, på allt.
Ni får faktiskt ursäkta men idag är det en dålig dag.
Jag vaknade upp imorse med magont och ryggont, sen var jag även sugen på och fara någonstans och trots att jag intalar mig själv att om jag mår dåligt så stanna hemma far jag ändå.
Jag och mamma for en sväng till Boden, mamma med en bruten tå och jag med magont. Vi var bara förbi Dollarstore och Åhlens, fick mig lite håraccesoarer, sockar och en cool mössa/keps.

Därefter for vi hem och sen har jag bara legat i sängen och gjort allt möjligt för att det ska sluta, jag vet inte om det har blivit så mycket bättre sedan imorse. Snarare sämre tror jag åtminstone när jag försöker äta något, då vrider det sig minsann i magen på mig. Fryser gör jag också...

Jag hade bara tänkt uppdatera här sedan ska jag ta och försöka gå ut och gå för och se hur magen reagerar på det. Kan ju vara bra och få röra på sig för jag känner mig inte sjuk, det är bara magen som krånglar.

Tittat på en lägenhet

Igår var jag, Nicklas och min mamma och kollade på en lägenhet här i Älvsbyn så vi får väl se. Än har vi ju några lägenheter och kolla på men den var som bra, tänka sig att Nicklas ska bli Älvsbybo.

Har då just sett klart Sjunde Himlen och ska ta och fixa mig lite grann inför dagen. Jag ska vara med Nicklas senare när han har slutat och vi ska vara i Piteå :)

Igår kom föresten också min höstjacka jag beställt från Ellos, den var på rea så det blev ett kanonpris och jag har länge velat ha en sådan jacka så det var ju perfekt!


Jag måste ta mig i kragen och städa

Just nu sitter jag framför datorn och mest av dels bara stirrar ner på datorbordet. Det är hur stökigt som helst och jag ska städa undan innan Idol 2009 börjar.

Idag har jag varit med Nicklas, egentligen skulle han inte sluta först fyra men han fick sluta tidigare så kring ett var han hos mig :)
Vi bestämde oss då för att fara en sväng någonstans och det blev Boden. Vi hade väl inga stora planer bara komma bort och se någonting annat. Vi for och köpte en glass och gick in på Åhlens, fick fyra pocketböcker av killen min och ett svart diadem. Nu har jag alla böcker som handlar om Maria Eriksson :)
Därefter drog vi hem igen till Älvsbyn och fick oss någon middag. Ikväll har jag bara varit trött så Nicklas for hem tidigt.

Bäst och sätta igång och städa.

Fotvård

Oj så skönt, har just haft fotvård så nu är mina fötter alldeles lena :)
Ska ta och städa bort här, sedan gå ut med Wilma så hon får göra sina behov. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får väl se =)
Jag och mamma ska då ut på byn och kika runt lite grann efter hon slutat och vi ätit middag.
Hm, hade verkligen inget intressant och skriva.

Lite rastlös

Vad skulle man ha hittat på? Har hållt på och leka med webbkameran och digitalkameran, kul att få uppdatera sig ibland med lite nya bilder :)
Idag har det inte hänt så mycket, har varit på Sportingen och lånat hem två fleecejackor och jag bestämde mig ganska snabbt för en så det blir den.

Jag tror faktiskt jag ska städa in lite kläder i garderoben nu, mamma sa igår till mig att tvättstugan hade blivit min nya garderob och det ser så ut så för det är mer kläder där än i min.


Blivande Älvsbybo

Jag och Nicklas har länge pratat om att vi bor så långt ifrån varandra och att allt skulle vara så pass mycket lättare om vi bodde nära och ett tag har vi även pratat om att Nicklas ska flytta till Älvsbyn och nu verkar det som att det är på gång :D
Vilket gör mig jätteglad.

Nu ska jag kolla runt lite på Internet, sen får vi se =)

Host

Host.. host..

Hosta

Host, host...
Har fått en hosta som jag har känt av i några dagar men idag är det lite värre. Tur hostmedicin finns.
Sitter just nu och kollar runt på lite bloggar, ska sedan sätta mig tillrätta i min soffa med min filt, té och en bok. Håller på och läsa fortsättningen på boken Gömda, skriven av Liza Marklund. Den är väldigt bra och spännande.

Ska far upp på byn senare när mamma slutar och hämta ut mitt paket som kommit från Ellos, sedan ikväll blir det Piteå hos Nicklas såklart. Nej, nu såg soffan ganska skön ut...

Hockey!

Kan skriva några rader... Svergie - Ryssland! 3-2

Go svergie go!

Just nu äre paus mellan 2a och 3e perioden :)

Annars så har man bara jobbat idag.. målat och målat och målat.. blir att måla ännu mer imorgon, tar ju aldrig slut!

Nä nu blire mer hockey.. hojres!

Bump in the road

Erik Hassle, kan man få nog?
Sitter och väntar på att mamma ska komma hem, ska höra om hon behöver bilen i eftermiddag eller om jag kan låna den på hennes lunch. Ska köpa en skrivbok.
Har inte hunnit hända så mycket på morgonsnåret heller.

Mina blogginlägg har varit så tråkiga på sistone... sitter och försöker komma på vad fasen man skulle skriva men jag vet inte. Eller, kan ju berätta att vi for till Piteå igår istället. Gick lite på stan och for även till Davids nya hus och kollade in det.

Ska fixa mig lite grann nu.

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Don't give up, you will make it
Don't give up, you will make it


Tona håret idag

Ja, nu är det nog på tiden att jag tonar håret. Jag har fått riktigt mycket utväxt. Jag vet inte hur länge sedan jag tonade håret men det var ett bra tag sedan.

Sitter och äter frukost nu och spanar runt på Internet, sen blir det och duscha och fara och köpa toning. Jag tror att jag kommer ha ganska mycket och göra idag. Ska även hinna ut och gå och mest troligt laga någon middag till mig och Nicklas innan han kommer klockan fem. Så det är egentligen bara och sätta igång nu.

Målarn!

Trot eller ej, men jag är nog världens bästa målare! :p Jaja nyss kommit hem tänkte att jag kunde skriva litegrann innan jag ska göra mat.. igår var annapanna här och vi gjorde inte så jävulskt mycke, sprang en sväng på stan ... käka korv och mos med diverse tillbehör! ;D

nä nu ska jag göra mat! hojres!

Kameran igång

Har hållt på och fotat massor nu ett tag men ändå så lyckas jag aldrig bli särskilt nöjd över någon bild. Man borde gå någon "fotokurs", det skulle vara kul :)
Annars händer det inte mycket, jag kollar runt lite på Ellos och ska väl snart äta middag.
Har ingen aning om vad jag ska skriva så jag avslutar.

RSS 2.0