Då var man här igen

Några dagar sedan jag skrev men nu är jag tillbaka :)
Sitter och kollar runt lite på Internet, fortfarande i morgonrock.

Idag är Nicklas i Piteå för att försöka fixa bilen med sin styvfar, den började tjorva igår så han fick låna en bil av hans mamma och styvfar. Vi får väl se när idag han kommer hem :)
Hade inte så mycket mer och skriva, ni får ha det bra.



Juldagen

Jaha, då var Julafton över för den här gången.
Det var en lyckad jul med mycket god mat, fina presenter och trevligt sällskap.
Jag är verkligen nöjd med alla fina julklappar jag fick :)

Pratade nyss med Nicklas och han hade kommit hem från Piteå där han firat sin Julafton, han skulle alldeles strax komma. Så vad som händer idag får vi se men nu ska jag iallafall fixa mig.
Ha en fortsatt God Jul.

Julafton

Och God Jul på er :)

Idag är det Julafton, tyvärr har jag inte så stor julkänsla men jag hoppas den kommer under dagen. Tänka sig att det är ett år senaste Julafton var. Tiden bara springer iväg.

Har gjort mig julfin och ska alldeles snart städa undan lite grann. Gästerna kommer kring tre :)
Hade inte så mycker mer och skriva.


Fjärde advent

Nu är julafton inte långt borta, endast fyra dagar kvar. Jag har i tid och evighet trott att julafton skulle vara på onsdagen men så är det ju inte.

I fredags fick jag träffa Nicklas och det var så kul, man kände knappt igen han för han hade blivit så skäggig ;)
Och i helgen har vi varit i stan och julhandlat, jag vet fortfarande inte om jag ska nöja mig med det jag har köpt eller om jag ska köpa ytterligare några saker. Jag har ju några bra ideér och det är inte alltid så lätt att köpa presenter till ens föräldrar.

Har även köpt en klänning/tunika som jag ska ha på julafton tror jag. Beställde en från Ellos för en vecka sedan men fick veta igår att den hade kommit till Coop Forum i Piteå så vi får se om den hinner komma innan julafton eller ej. Jag hade ju tänkt ha den först på julafton. Har även köpt mig en vit, stickad oversize tröja som jag har velat ha ett bra tag.

Nej, nu ska jag göra mig klar. Sen åka till Nicklas.

Nu är han äntligen på väg

Oj så skönt säger jag bara, nu är Nicklas på väg hem. Känns gudomligt bra, så imorgon träffas vi för han lär inte vara hemma först inatt någon gång. Han visste inte heller om han skulle köra direkt till Älvsbyn eller sova i Piteå.
Det känns nästan som första gången att få träffa han imorgon. Och blablabla... gud vad jag svamlar!

Och vad har hänt idag? Jag har varit i Nicklas lägenhet och städat klart det sista. Nu är lägenheten fräsch och renbäddad säng har han när han kommer hem :)


I städartagen

Vad duktig jag har varit idag, har varit hos Nicklas och städat lite grann. Ska fortsätta imorgon med det sista. Har även hunnit städa lite här hemma och ska fortsätta strax.

Pratade även med Nicklas idag och det lät som att dem skulle börja fara imorgon på eftermiddagen så då är han hemma sent på kvällen eller natten. Jag hoppas verkligen dem far imorgon, jag saknar han så himla mycket.

Sen har det väl inte hänt så mycket mer, dagarna har sprungit iväg även fast jag trodde att dem här nästan två veckorna skulle gå hur sakta som helst bara för att Nicklas är borta.

Och snart har vi julafton här, mysigt.

Ane Brun - True Colors

Nya låtar

Sitter och lyssnar på lite musik nu, alltid lika kul att hitta nya låtar som man tycker är bra.
Har även just duschat och ska snart gå och fixa till mig lite grann, sedan bär det ut med Wilma en sväng. Såg att det var rätt så kallt ute så man får klä sig varmt.

Jag längtar så mycket till Nicklas kommer hem, antingen ses vi på fredag eller lördag. Jag hoppas ju på fredag som ni säkert förstår.


Tonat håret, äntligen

Då ska vi se. Har inte skrivit på ett par dagar men vad gör det? Sa ju till mig själv att när jag gjorde en ny blogg så skulle det inte kännas som en "läxa" att skriva i varje dag utan när jag känner för det och har lust :)
Det har jag faktiskt lyckats med.

Mamma har iallafall just tonat håret på mig och jag känner mig som en ny människa. Mitt hår har verkligen sett hemskt ut men nu vågar man se sig själv i spegeln igen ;)

Fick veta i helgen att Nicklas och hans jobbarkompis åker hem antingen torsdagkväll eller fredagmorgon, han hade hyfsat mycket hemlängtan och jag saknar han också!

Ska fixa mig lite grann nu och ta mig en sen lunch.

Rihanna - Cold Case Love

Vad skulle man ha gjort? Sitter och funderar...
Men egentligen borde jag städa, kommer man väl igång så går det undan. Iallafall för mig.
Till helgen ska jag följa mamma och pappa till Storheden och köpa Nicklas julklapp. Vet precis vad jag ska köpa, har haft det i tankarna ett tag :)

Nä, ska man försöka börja städa då.


Snart julafton

Nu är det bara 17 dagar kvar till julafton, Gud vad tiden går fort.
Och igår åkte Nicklas till Stockholm. Två långa veckor ska han vara där. Antingen kommer han hem den 18:e eller den 20:e. Och jag saknar han redan...

Men det är bara att försöka tänka positivt :)

Hade inte så mycker mer och skriva så avrundar här. Vi hörs.


Jobba borta

Sitter framför datorn nu medan Nicklas är i duschen. Vi har nyss ätit pizza från ÄP. Igår for Nicklas till sin pappa och skulle egentligen stanna till imorgon men nu är det så att han ska bort och jobba. Antingen blir det i Övik, från och med imorgon och två veckor framåt eller Stockholm i en och en halv vecka. Och blir det Stockholm flyger han dit på onsdag. Han skulle få besked idag så det är bara och vänta på samtal.

Imorse följde jag mamma och pappa in till Piteå, dem skulle handla lite julklapar och jag gick och handlade till mig själv.

Nu kom Nicklas ut ur duschen märkte jag så jag ska vara social med han.

Tummen upp

Jay Z Feat. Alicia Keys - Empire State.

RSS 2.0