Kings Of Leon

Sitter och lyssnar på favoritlåten Kings Of Leon - Closer, den är grymt bra!
Annars så håller jag på och föra över lite bilder från den nya kameran Nicklas köpte för några dagar sedan. Den tar mucho fina bilder :)

Nä, nu ska jag läsa lite grann.


Idag är det varmt

Hade det varit för en månad sedan hade jag nog legat ute och solat nu men mitt "soljag" har gått över och jag inser än en gång att jag nog inte riktigt är den personen som ligger ute i flera timmar för att få lite brunfärg.

Satt mig just här framför datorn för att skriva ett blogginlägg, har precis sminkat mig och dragit på dagens outfit. Ska efter detta lägga mig tillrätta i soffan och läsa mina nya bok. Därefter får vi se hur dagen kommer att se ut, Nicklas kommer då iallafall till mig efter jobbet :)

Ett snabbt blogginlägg

Sitter och väntar på att min locktång ska bli varm så jag kan fixa håret. När jag är fixad och klar ska jag skynda mig iväg på Ica och hämta mitt paket som har kommit från Ellos, sen hem och äta för att sedan vara i Öjebyn klockan 13.00. Jag har alltså det lite stressigt nu på morgonen. Nu tror jag locktången är varm.

Ibland har jag tråkigt och likaså ont i knäna

Just precis! Är ganska uttråkad, började se någon film klockan nio som jag förövrigt märkt att jag inte var speciellt intresserad av så jag vände mig om och lyssnade på musik. Sen gör dessutom mina ben, knän... ja, vad det nu är ont så det känns jobbigt och ligga still. Jag skulle verkligen haft något och läsa, tror nästan jag får fara och kolla på någon bok imorgon.

När ingen annan ser

Har just läst klart en hemskt gripande bok om en man som utsattes för sexuella övergrepp av sin far som liten. Vissa delar var riktigt råa. Det blir och inkassera i en ny bok så småningom och jag som aldrig varit intresserad av och läsa men så länge det är något jag intresserar mig för och den dessutom är verklighetsbaserad så går det bra.

Att man bara ska ha och ha hela tiden

Nu har jag precis skickat iväg en beställning från Ellos på en lång huvtröja som var jättefin tyckte jag, vi får väl se när den kommer om den passar eller inte.

Men nu hade jag tänkt städa, ha en bra söndag.

Jag har bara skrivit ett blogg inlägg..

Hej!

Jag har bara skrivit 1 blogg inlägg och eftersom det hära är en gemensam blogg så måste jag komma ikapp anna.. :p

Idag vaknade man kvart över 8 pigg som en lärka så då klev man upp och städa och grejja..
Vad händer denna regniga sommar dag? Inte mycke.. ska förbi morsan en sväng.. sen blir det bara sitta i soffan och titta på TV. Drömde en jävulskt sjuk dröm inatt, den skulle bara ha varit verklig visst anna?  ;)

Nä, ska och handla.. hojres!

Nicklas har bara skrivit ett inlägg

Jag måste puscha han till och skriva mer, annars blir ju inte det här en gemensam blogg.

Idag är det iallafall lördag som dem flesta säkert och förhoppningsvis vet, jag känner mig förövrigt som en zombie idag och jag har dessutom fått något il och vill se barnfilmer, t.ex Scooby Doo. Men någon Scooby Doo tror jag inte det blir om inte Nicklas har en film i bakfickan? Men det tror jag ju inte heller. Hur som haver så sitter jag här och väntar på bättre tider, med andra ord vet jag att jag borde gå och göra det där och det där men jag väljer naturligtvis att blogga. Jag tror jag har det i blodet. Nog svamlat...

Nicklas är på väg och vi funderar på och fara bort en sväng och för mig lutar det mot Boden. Det blir och fara direkt han kommer för klockan är ju redan halv tolv (jag måste sluta sova så länge). Och nu kände jag mig stressad så jag ska gå och fixa mig klart nu och kanske stoppa något mer i munnen. Och annars kommer jag att se ut som ett troll idag med ovårdat hår och sen har jag även släppt ut acnemonstret för finnar har jag så det räcker och blir över.

Jag dras till det här med och blogga

Jaha, då var man här igen och jag har ingen aning om varför. För jag har ingenting och skriva, ingenting som är intressant.

Sitter och väntar på Nicklas, än en gång för att sedan åka till Piteå. Vi ska bara gå omkring i centrum och kolla runt lite grann, därefter blir det middag och så åker vi tillbaka till Älvsbyn. Ingen Pdol här inte...
Ska ta mig några frukter och äta på sedan ska jag städa undan lite grann och fixa mig klart :)


Torsdag

Jaha, då var det torsdag och jag fick plötsligt tråkigt. I och för sig så ser jag nu på klockan att Sjunde Himlen börjat och att jag ska gå och se det. Så mitt inlägg jag tänkte skriva om hur tråkigt jag har blir inte av!

I brist på annat

Jag tänkte medan jag sitter och väntar på mamma att jag ska ta och uppdatera här i bloggen, jag väntar på att hon ska komma hem så vi kan gå ut och gå.

Har varit i Piteå idag med mamma, både i stan och i Öjebyn på samtal. Det blev en snabb och impulsiv shoppingrunda där jag hittade ett par bruna haremsbyxor, två tröjor, läppglans och solglasögon. Det var inte speciellt kul att gå runt i affärerna när dem håller på inför Pdol och man kunde nästan tro att hela Piteås Kommun var samlade på ett och samma ställe, centrum. Det var alltså grymt mycket folk och då tycker jag det blir för jobbigt.

Ska ta och städa undan lite nu.


Blåsan Sundström

För tillfället kallar jag mig "Blåsan Sundström" och detta då på grund av en mindre vacker blåsa som landat så fint på min läpp. Som tur är har den nu börjat försvinna, sakta men säkert...

Och för övrigt sitter jag mest och väntar på att Nicklas ska komma för jag börjar bli hungrig och han ska bjuda mig på mat och det ska bli gott :) Undra vad man ska äta då...
Får nog ta och fördriva tiden med och städa undan lite grann (det är himla lätt och säga) och bädda sängen. Mamma blir då glad iallafall. En frukt kanske! Hejs...



Tjääna

Tjääna!

Ja då har ju Anna skaffa oss en gemensam blogg, så då har jag lovat hon att jag ska skriva i den iallafall! c(:

Vad har man gjort idag? Jobbat.. målat nästan 1km brädor idag! Det ni.. sen blir det bara och se beck!

Roger över roger ut.. hejs!

/ Nicklas

Gemensam blogg med Nicklas

Hej på er!

Då var man tillbaka igen, den här gången med en ny blogg och tillsammans med Nicklas :) Det var ett bra tag sedan jag skrev i min förra blogg (keephooldingoon.blogg.se) men jag saknar inte och skriva där alls dels för att jag tycker att jag skrivit så mycket svammel i den bloggen, ingenting som är speciellt intressant. Inte för att jag vet om jag i den här bloggen kommer att skriva om intressantare saker men det kan ju vara kul att skriva någon gång då och då. Det blir inga "tre-inlägg-per-dag" i den här för min del. Jag kommer helt enkelt och skriva när jag känner för det.

Men nu ska jag försöka fixa bloggdesignen någorlunda. Vi får höras...
/Anna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0