Onsdag

Gud vad frusen jag blev. Var tvungen dra på mig en kofta.
Det blir inget långt inlägg eller intressant för den delen, Nicklas är på väg hit och ska vi fara till han och se en film och mysa :)

Har inte hänt så mycket idag, har varit med Nicklas på byn och kollat runt lite grann. Fick mig lite hårklämmor, snoddar och ett nagellack från Gårdings.

Nä, nu ska jag börja göra mig klar. Ha en bra fortsätt onsdag.

A long time ago

Nä nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och skriva i den här bloggen för en gång skull.
Vet inte hur länge sedan det var sist men ett bra tag sedan känns det som.

Söndag idag iallafall och jag har just ätit middag, blev grillat kött med potatisgratäng. Ska kika runt på internet lite grann, därefter bege mig till Nicklas igen. Lånade hans bil nu när jag for hem.
Har inte hänt så mycket idag, varit med Nicklas :)


Det här med rubrik

Hejsan :)

Uppdateringen på bloggen är jag väldigt dålig med. Visst har jag tid och skriva men aldrig något intressant. Men kan ju ta och berätta lite om dagen.

Mamma har tonat mitt hår idag, är ju inte längre svarthårig utan nu mörkbrun. Jag säger bara en sak, färga eller tona aldrig håret svart! Oj vad jag har ångrat mig men nu har jag lyckats (nästan) efter många om och men och fått bort det mesta av den svarta färgen. I vinter siktar jag istället mot mörkbrunt :)
Och vad har mer hänt? Ja... jag och mamma har varit i Nicklas lägenhet och så har mamma putsat klart dem sista fönstrerna och så har vi städat. Vi har även fått låna några riktigt fina gardiner av mamma som vi ska ha i vardagsrummet, dock måste vi köpa gardinstängar men Nicklas skulle svänga förbi och göra det efter jobbet och sedan hade mamma en vi kunde låna tills vidare. Så förhoppningsvis åker dem upp ikväll. Har även fått två stora krukväxter av mamma som pryder vardagsrumsfönstrena och det blev riktigt bra med dem också. Tänka sig så mycket krukväxter och gardiner kan göra för ett rum. Och vad tur att man har en mamma som tycker om att hjälpa och dessutom är bra på det. Mina och Nicklas tapeter i hans förra lägenhet i Piteå vet jag inte om jag skulle rekommendera. Kanske som fondvägg, om ens det. Men inte som kökstapeter.

Hur som haver så är jag ju hemma nu och så har jag tagit med lite sängkläder från Nicklas som jag ska mangla, oj vilken hemmafru jag har blivit. Men jag tycker bara det är kul att få inreda och hjälpa till med sådana saker. Jag vill ha det snyggt, rent och i ordning.

Vad har mer då hänt? Ja, faktiskt en sak men sedan är jag klar. Har fått mina efterlängtade leggings från Halens som jag har väntat på hur länge som helst men idag kom dem så det var ju bra :)
Nu har jag ju skrivit riktigt mycket, nu räcker det.


Ny vecka

Måndag, ny vecka.
Klockan är efter elva och jag har både hunnit duscha och äta frukost. Good!
Nicklas är i Piteå och inväntar jobb, han skulle egentligen inte jobba idag men nu blev det så och man ska väl inte klaga för det är ju pengar :)

Har ingen aning om vad jag själv ska göra, blir nog att fortsätta med Nicklas present blandannat.

Mycket och göra

Nu har jag just sminkat mig, fixat håret och varit ut med Wilma.
Och i Piteå håller David och Nicklas på för fullt. Det verkade som att dem skulle vara här kring fyra. Alltså innebär det att jag har nästan två timmar på mig att göra något. Blir nog och fortsätta med Nicklas inflyttningspresent och sen renbädda... måste ta mig något att äta snart också. Är lite hungrig.

Ja, jag har inte så mycket och skriva som ni kanske märker men strunt samma. Vi hörs.


Putsa, putsa

Nyss hemkommen från lägenheten, jag och mamma for dit och tänkte putsa fönster. Det tog sin tid men nu är vi hemma. Jag förstår inte varför jag och Nicklas var där igår och dammsög och skurade för efter idag behövs det en omgång till. Det får bli imorgon när Nicklas och David fått in allt i lägenheten.

Har då ingen som helst aning om vad jag ska göra nu och klockan är bara efter två...

Snö

Usch, jag hatar Greys Anatomy! Satt just och såg slutet av programmet och som alltid började jag gråta. Jag tycker det där programmet är så deprimerande. Man blir bara ledsen, eller är det jag som är känslig?
Och idag så snöar det ju, imorse när jag vaknade så blev jag lite förvånad när jag kollade ut genom fönstret. Snö på marken, buskarna, träden, hustak, bilar. Börjar vintern verkligen såhär tidigt i år? Vi får hoppas det smälter bort men det är ju ändå ganska mysigt och fint med snö :)

Och idag ska jag och Nicklas till hans lägenhet, här i Älvsbyn och städa den innan vi börjar flytta in möbler och diverse saker. Han kommer någon gång efter jobbet.

Sjunde Himlen nu.

Äntligen säger jag bara

Vet ni vad? Nu har Nicklas blivit Älvsbybo, imorgon får han nycklarna och till helgen blir det att flytta. Det känns så himla bra och det ska bli så kul att få renovera i lägenheten. Den ska bli perfekt! Och sen det bästa av allt är väl att vi nu bor 1 km ifrån varandra istället för 5 mil. Det här har vi väntat på länge.


Iskallt

Nu är jag hemma eller jag var hemma redan för en stund sedan.
Har såklart varit hos Nicklas i Piteå och när jag gick in i mitt rum möttes jag av enorm kyla. Elementet var inte på. Så nu sitter jag och fryser, speciellt om mina händer och fötter. Som vanligt.

Kan ju då börja med och berätta att igår köpte jag mig en vinterjacka, är så glad över att jag hittade en som jag ville ha. Det blev en svart parkasmodell men pälskrage. Love it. På Intersport hittade jag den. Nu finns det ingen chans att jag fryser i vinter och tur är väl det.

Och vad har vi gjort idag då? Not much...
Badat jacuzzi, tagit det lugnt helt enkelt. Sett film. Varit på stan där jag inhandlade ett puder, ett par örhängen och några inköp på Apoteket. Kom hem tidigt ikväll för att Nicklas ska upp väldigt tidigt och hämta familjen på Kallax, dem kommer från Turkiet.

Nej, nu ska jag göra annat.

RSS 2.0